BUDGETMINDED - Katia Martens - profielfoto

Van blutte twintiger naar enthousiaste budget coach

Hi, ik ben Katia en in mijn ideale wereld heeft niemand nog geldstress. Daarom wil ik jou helpen om uit dat hamsterwiel te stappen en je tonen hoe het anders kan.

Ik was ooit een blutte twintiger die geen idee had hoe ze haar financiën op een rijtje kreeg - omdat ik het echt anders wou, ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van budgetteren. Mijn leven kende een ommezwaai en intussen heb ik al tientallen mensen geholpen hetzelfde te doen!

Door anderen te helpen kwam ik erachter dat coachen mijn passie is en dat mensen waarmee ik samenwerk, hun resultaten behalen.

Naast het succes van anderen vieren, hou ik van kalme ochtenden, het gevoel van warm zand tussen mijn tenen, lekkere koffie en enthousiaste mensen! Zelf ben ik er zo ook eentje - wie ben jij & waarmee kan ik jou helpen?

Stuur me een berichtje

Wat mag je van mij verwachten als jouw budget coach?

Ik ben niet your average budget coach, ik ga 't met jou niet hebben over hoe je alleen maar kan besparen, welke promo deals de beste zijn of hoe je vijf keer per jaar van energieleverancier moet veranderen. Niks daarvan.

We vertrekken samen vanuit het geloof dat geld niet schaars of eindig is, en we gaan focussen op jouw, unieke situatie. Hoe zorgen we ervoor dat het geld dat jij nu bezit, kan doen wat jij wil dat het doet.

We kijken samen naar jouw prioriteiten en doelen, en we gaan dat visueel maken voor jou. Zo krijg jij eindelijk duidelijkheid over je situatie en kan je keuzes maken in plaats van "slaaf" te zijn van je geld.

Ik begeleid je in dat hele avontuur en ik help je om sneller tot inzichten te komen en geef je tips en handvaten voor jouw situatie op basis van mijn jarenlange ervaring in het gebied van geld & budgetteren.

BUDGETMINDED - Katia Martens - budget coach

Wij zijn een goede match als,

je zin hebt in:

 • leven in een wereld waar alles kan & mag 
 • het krijgen van duidelijkheid rond jouw geldzaken 
 • plannen waar je geld heengaat
 • en zo betere keuzes maken 
 • zodat je maximaal kan leven met de middelen die je hebt 
 • en openstaat voor het idee dat geld geen schaarse, eindige bron is 

je niet niet hebt voor:

 • enkel en alleen maar besparen, want wie wordt daar nu gelukkig van? 
 • supermarkt deals of coupons knippen, die ga je niet vinden bij mij 
 • excel sheets die niet werken 
 • leren door enkel en alleen maar te luisteren, ik help je om actie te nemen 
 • hersenloos consumeren, ik help je jouw gedrag in vraag te stellen en voeg een vleugje minimalisme toe! 

Waar sta ik voor?

Ik ben pas tevreden, als jij dat ook bent. Daarom wil ik dat we een goede match zijn, wanneer we gaan samenwerken. Hier zijn 5 dingen die je over mij moet weten:

01

Actiegericht

In mijn coaching en mijn cursussen, ligt de nadruk op actie nemen. Ik wil niet dat je alleen maar kennis opslorpt, zonder er iets mee te doen. Ik wil dat jij vooruit gaat en je doelen bereikt.

02

Veilige leeromgeving

Ik vind het belangrijk dat jij kan groeien in een veilige leeromgeving, dat wil zeggen dat ten eerste al jouw persoonlijke informatie veilig is bij mij en dat je alleen hoeft te delen waar jij je comfortabel bij voelt.

Ten tweede wil dat ook zeggen dat ik een leeromgeving creëer voor jou, waar de nadruk ligt op zelfontwikkeling en bijleren. Hiervoor zet ik mijn jarenlange ervaring als company trainer, graag in.

03

Meer door minder

Als minimalist ben ik fan van het motto: "Less is more", ik geef je een ton aan informatie mee op een simpele, gestructureerde en begrijpbare manier waardoor je niet overweldigd geraakt.

04

Een beetje "tough love"

Ik zal je steeds zeggen wat ik denk - want als ik dat niet doe, dan ben ik gewoon geen goede coach. Ik doe dat wel altijd op een respectvolle manier, zonder te oordelen en ik zal daarbij ook nooit over je aangegeven grenzen gaan.

05

Open voor feedback

Feedback is een geschenk! 't Is waarschijnlijk de meest cheesy line die je zal vinden op deze hele website, maar ik geloof er wel in: ik heb jouw feedback nodig, om ervoor te zorgen dat jij alles uit mijn coaching & trajecten haalt én dat ik zelf ook kan blijven groeien met jullie.

En naast budget coach?

dan ben ik ook nog:

 • gepassioneerde company trainer
 • public speaking coach (@trainingminded)
 • toneelspeelster
 • cat mom van Lucy
 • trotse minimalist! (ik heb dus alleen maar in huis wat ik mooi vind of wat een functie heeft, en ik vind dat zalig!)
 • liefhebber van alles wat lekker ruikt (bloemen, parfum, cosmetica)
 • boekenlezer

Een paar dilemma's:

Netflix of de cinema?
Netflix! Drive to Survive, Good Girls, You,.. allemaal zo goed - en ik kan niet in mijn pyjama naar de cinema. #TeamComfy

Koken of afhalen?
Is een maaltijdbox een optie?

Zoete of droge wijn?
Zoet. Ik ben de dochter van een bakker, altijd zoet.

Een jaar lang geen nieuwe schoenen of een jaar lang geen nieuwe interieurspullen?
De schoenen, ik loop wel op mijn kousen in huis.

Koffie of thee?
Koffie, altijd koffie.

Kom je vaak te laat of te vroeg?
Te vroeg. Al heel mijn leven.

Als je nog iets wil weten, vraag maar raak!

Stap één naar
een vrijer leven?

Schrijf je in voor de gratis 7-daagse email challenge en ontvang iedere dag een mail van mij met een actie die jij kan nemen om minder stress rond geld te hebben!

Ik doe mee
BUDGETMINDED - Katia Martens - piggie