Leef je vrije leven vandaag

Ontdek hoe ik jou kan helpen.

Wat mijn choachees ervaren...

"Vrij snel waren we weer in staat om elke maand te sparen, een hele grote verandering in ons leven."

- Jurgen

"Ik ben twee weken gesloten en heb dus geen inkomsten, maar ben nog nooit zo gerust aan een verlof begonnen."

- Vicky

"Ik heb eindelijk grip op mijn geld en het is niet langer een moeilijk onderwerp, daar ben ik eeuwig dankbaar voor."

- Anoniem

We kunnen jouw relatie met geld op
3 manieren
gaan veranderen:

Dit is mijn meest complete programma met de grootste transformatie. As je momenteel een moeilijke relatie hebt met geld of als je er maar geen grip lijkt op te krijgen, als je het eindelijk anders wil doen - dan is Start to Budget voor jou.

We gaan DIEP - niet zomaar budgetteren met een excel dat je binnen 2 maanden moedeloos opgeeft.

Jij gaat leren budgetteren en het als nieuwe gewoonte introduceren in je leven. Jij durft je financiën aan te pakken en jij gaat de tijd en ruimte maken om je relatie met geld voorgoed te veranderen.

*Momenteel zijn de deuren gesloten, zet je op de VIP-lijst voor de nieuwe lancering.

Vertel me meer
budget voor ondernemers
budgetminded money masterclass

Deze masterclass is voor jou als jij eindelijk jouw money goals wil behalen. Jij hebt een doel en in deze masterclass stellen we dat scherp. En geef ik je dezelfde successformules die ik gebruikte om 20k te sparen in 2 jaar tijd. En een worksheet dat je helpt om je vooruitgang te visualiseren!

10.000 bijeen sparen? Een plan om 4/5 te gaan werken? Een gezonde buffer opbouwen? Hoe begin je daar aan? Wel, met deze masterclass.

+ Prachtig budget sheet opgestuurd naar je thuis!

Hoi,

ik ben Katia en in mijn ideale wereld heeft niemand nog geldstress. Daarom wil ik jou helpen om uit dat hamsterwiel te stappen en je tonen hoe het anders kan.

Ik ben niet your average budget coach, ik ga 't met jou niet hebben over hoe je alleen maar kan besparen, welke promo deals de beste zijn of hoe je vijf keer per jaar van energieleverancier moet veranderen. Niks daarvan.

We vertrekken samen vanuit het geloof dat geld niet schaars of eindig is, en we gaan focussen op jouw, unieke situatie. Hoe zorgen we ervoor dat het geld dat jij nu bezit, kan doen wat jij wil dat het doet.

Meer over Katia